torsdag, juli 14, 2016

Ny rygga och sådär

Tjenare vänner.

Så jävla skönt att vila idag vill jag lova! Kunna få sova ut och inte ha några direkta måsten. Jag har precis pratat med vårdcentralen, och ska få komma in dit till klockan 13 så dom får undersöka mina svullna lymfkörtlar. Snabba ryck där. Ute pissar regnet ner, på riktigt, världens dödsskur. Skönt att inte träna idag med andra ord. Amanda däremot, hon är ute på mina Elpex-tvåor och åker, hon MMS:ade just en film där hon berättat att hon ramlat, så jag får väl fan av henne när hon kommer tillbaka förstår jag. 

Igår fick jag hem en ny vätskeryggsäck från USWE, en Airborne 3, verkar riktigt mäktig faktiskt. Tidigare så hade jag ju en XC från samma märke och den har jag varit riktigt nöjd över. Denna Airborne 3 verkar ännu mer utvecklad, bättre kvalitet, snyggare, sitter skönare och framförallt så har den en extra ficka på ryggen, som man kan ta av, riktigt smidigt. Vätskeblåsan som följer med rymmer antingen 1,6, eller 2,0 liter. Man kan nämligen "zippa" ihop påsen så att den bli smalare, då får man plats med mer saker i stora facket, har man den "ozippad" så tar den mer plats och rymmer mer. Jag förstår inte riktigt hur det funkar, men jag mätte igår och det stämmer. Mer information om vätskeblåsan har ni här.

Vi hörs av senare!

Inga kommentarer: