fredag, juli 08, 2016

På't igen och "nya" blodådror(?)

BloggerImage

Packat och klart för avfärd

Hej hej.
Jodå, packat klart och snart helt ombytt. Väntar på mina fyra ägg att koka klart. Jag ska köra stakning med Adam Larsson idag tänkte jag. Min plan är att vara ute i tre timmar. Han ville köra en lång tröskel på 50 minuter. Då jag kört rätt hårda pass på slutet och även ska tävla imorgon så kommer nog jag köra på tvåor idag. Kul med lite variation! Har inte bestämt till hundra om jag kör tvåor, men det lutar åt det.

BloggerImage

Det syns kanske inte jättebra, men på bildens högra sida, mellan naveln och bröstvårtan så kan man se konturerna av mina ådror, (jag försöker inte spänna skiten ur mig, utan jag vinklar för att försöka få ådrorna mer synliga). Mäktigt! Har börjat infinna sig något av en deff, äntligen. Jag har ju dragit ner rejält på intaget, framförallt på skit som godis, alkohol och onyttigheter. Men även lite på mat också. Dessutom så har nog de för mig många och långa passen gjort sitt också. Kul! Sen gäller det ju så klart att få ut det i skidspåret också. Vilken jävel som helst kan väl bli deff. 

Inga kommentarer: