torsdag, juli 21, 2016

Säcken packad

BloggerImage

Väskan och övriga attiraljer är packade för åter en lyckad dag i träningen och solens tecken


Men jävlar. Kroppen (knoppen?) skriker efter mer träning, de långa passen rullar in fint, men ändå vill jag bara ha mer. Jävla skön känsla alltså, aldrig känt så förr, så det gäller väl att passa på nu då, speciellt när jag också är ledig. 

Jag tänkte mig att köra ett liknande pass som igår, fördelat på stakning och löpning. Tiden flög ju nästan iväg igår, hoppas den gör det idag med. Tiden flög även iväg igår när jag efter träningen plockade isär mina hjul på rullskidorna, det var nämligen ett störande ljud när jag åkte med dom. Det hela slutade med att jag knackade ur och bytte spärr med mina tvåor. Lyckades ha sönder en spärr också, så tvåorna går nu utan. Men vem fan använder benen vid klassisk åkning år 2016? Eller än mindre tvåor? 

Vi hörs senare kamrater!

Inga kommentarer: