måndag, juli 18, 2016

"Träningstimmarprat"

BloggerImage


Det där blev ju en bra träningsvecka ändå. Och likaså träningsperiod. Föregående vecka, den fjärde och sista i denna perioden landade på 21,40 timmar (30 minuter styrka, som ej står med här ovan). Nästan 30 mil också, och inte en meter cykel. Det är ju kanon! Fyraveckorsperioden landade på 58 timmar, planen var 60 (65?), men jag vilade ju två dagar efter midsommar och var därefter sjuk i fyra, annars hade det inte varit några problem att komma upp i det. Tre träningsperioder är nu avklarade på detta träningsår och jag har haft; 52 - 56 - 58 timmar. 

Som ni kanske redan förstått så börjar en ny period idag. Denna tänkte jag försöka få till 70 timmar på. Det blir ett snitt på 17,5 per vecka. Det borde ju gå. Dock blir denna veckan lite annorlunda. Idag ska jag nämligen upp till Sälen och hjälp till att plocka ur farmors hus och sedan är det DSA summer tour fredag-söndag. Men nog ska jag få till lite timmar ändå! Oklart hur jag planerar fördelningen bara, det bestämmer jag nog på söndag. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: