onsdag, juli 27, 2016

Ut på långpanna

BloggerImage

I lördags gick jag på stan för första gången på länge. Då är det lätt att tro att ärendet var krogbesök eller dylikt, men inte då. Givetvis var det en Pokémon-turné med Ekwalls. Amanda var jätteimponerad över våra nya Pokémons och XP. Notera sladden mellan min ficka och mobil. Det är en mobilbank, ett extrabatteri, för att slippa batteritorskHej där. 

Onsdagen är kommen och det står åter träning på dagsschemat. Vad annars? Idag har jag äran att träna med Mikael Sandgren. Tanken är fem timmar stakning. Det är ju en stund det, så det är skönt med trevligt sällskap. 

Igår efter träningen så hade jag galet ont i min vänstra höftböjare. Kunde knappt gå. Troligen kom det från vattenlekandet dagen innan. Det gör ont även idag, men det känns något bättre som tur är. 

Jag hör av mig efter träningen, hoj!

Inga kommentarer: