tisdag, juli 19, 2016

Vackert vid Vasaloppsstarten!

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

Var ute igår kväll och gick en sväng. Först och främst ville jag se hur det ser ut omkring Vasaloppsstarten när det är sommar och barmark. Visserligen har det ju nästintill varit barmark under vissa Vasalopp de senaste åren, dessutom så har jag ju varit här i samband med cykelvasan och jag har även sprungit strartsträckan på vasastafetten två gånger. Men under sådana tillfällen så är man mer instängd i sig själv och har inte riktigt tid till att kolla av omgivningarna. Det är nämligen riktigt fint här uppe. Jag gick ner emot (Väster)Dalälven och bort till starten, sedan gick jag över stora vägen och hemåt via en väg som vi brukar åka på Vasaloppsvägen. En fin promenad på typ tre kilometer. Passade ovkså på att ta några Pokémons, det gäller ju att vara effektiv och förena nytta med nöje. Vad som nu är vad?!

Idag ska vi fortsätta plocka ur huset. Slänga saker på tippen, plocka undan en del grejer till loppis och vissa saker ska nog någon ha kvar. Jag kommer vila från träning även idag, hoppas på att kunna ta mig hemåt civilisationen mot kvällningen igen. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: