fredag, juli 01, 2016

Väckningspass på Elpex-fyrorJodå. Första passet sedan misären på midsommarafton. Har ju inte varit dålig, utan i princip bara haft ont i halsen. Men som förväntat var det ingen höjdarkänsla idag. Jag körde en timme på mina Elpex-fyror, premiär för dessa i år, även premiär för ren klassisk åkning och inte enbart stakning. Åkte med 150 centimeter långa stavar idag, kändes inte alls bra när jag stakade med dessa. Så åter ett bevis på att det är 155 (minst) som jag ska staka med. 

Jag åkte en tur genom Slätta, upp till Stångtjärn och sedan hem. På vägen upp emot Stångtjärn så körde jag två stycken femminutersintervaller på låg AIII för att skrämma upp hjärtat lite och väcka kroppen. Kändes inte alltför bra, men skönt att få starta upp systemet igen. 

Nu ska jag äta lunch och sedan förbereda mig för kvällens Toughrace-sprint, klockan 18.10 startar min prolog. 

Vi hörs ikväll! 


Sportade i mina nya noname-kläder dagen till ära!

Inga kommentarer: