torsdag, juli 14, 2016

Varit på vårdcentralen


Undersökt på vårdcentralen av en läkare. Kände lite på mina svullna lymfkörtlar som han hittade, dels i båda ljumskarna, mest på höger sida och även i armhålorna, mest på vänster sida. Han hittade dock inga svullna omkring hals, huvud och nyckelben. Han tyckte inte heller att dom var jättesvullna. Jag fick ta blodprover också, vi får väl se vad dom visar. Jag minns (lyssnade?) inte så mycket vad han sa, men jag hoppas att det inte är någon fara. Det kanske visar sig när vi får svaren på blodproverna, jag mår ju inte dåligt i övrigt i alla fall. 

 I övrigt har det varit en ganska lugn och skön dag. Gått runt i stödstrumpor och försökt stretcha min onda vad som värker sedan tisdagens löpning runt Vildmarksleden. Det gör liksom ont på utsidan av vaden, ner mot hälsenan. En liten punkt som är rätt så öm och lite svullen. Hoppas det går att springa intervaller med DSA imorgon ändå. Jag tänker försöka i alla fall. 

 Nu ska vi grilla och få främmande, blir skoj!

Inga kommentarer: