tisdag, augusti 02, 2016

"Bra pass"

BloggerImage

Så ser jag ut bakifrån. Det är ju i princip ingen som sett min rygg under skidtävlingar, alla kör ju ifrån mig jämt


Godmorgon mina tisdagsvänner. 

Jag är strax i färd med att åka till Falun för dagens träningspass. Löpning med DSA och därefter en sväng på gymet. Känner mig piggare än igår, men jag är ändå rätt trött, så det ska bli skönt med vilodag imorgon! Men först ska jag ta mig igenom detta pass på ett bra sätt. 

Känner jag att jag är lite ofokuserad eller trött under något träningspass nu för tiden så tänker jag för mig själv: "bra pass". Alltså som en påminnelse att jag ska se till att göra passet så bra som möjligt. Vilket syfte just det passet har och så vidare. Det har funkat bra faktiskt. Oftast är det i början när jag är rätt seg som jag måste ha det snacket med mig själv. Därefter brukar ju passen flyta på bättre. 

Hej så länge!

Inga kommentarer: