lördag, augusti 27, 2016

Dags för Vildmarksloppet

BloggerImage

Intet ont som ej för något gott med sig, man är inte bara trött som ett as sedan jobbstarten, bukfetman kommer även den som ett brev på posten


Godmorgon kamrater. 

Lördag och tidig uppgång. Första gången denna veckan som jag äntligen får ägna mig åt fysisk aktivitet på förmiddagen. Guld värt. 

Tänkte jag skulle springa vildmarksloppet i Bjursås idag, loppet som "gudfadern" Martin Holmstrand är delarrangör i. Jag ska tävla för Petter Myhlbacks företag; Clockwork, så bli inte förvånade om ni ser mig i ett babyblått linne. 

Banan mäter 32 kilometer. Alltså fyra kortare än när vi brukar springa där. Man skippar en sväng i början nämligen. Men det räcker nog till ändå. Har aldrig tävlat längre än 18 kilometer förut, så det blir spännande. Får starta i lagom fart åtminstone, vi börjar nämligen uppför slalombacken i Bjursås. 10,00 går starten!

Väl mött!

Inga kommentarer: