tisdag, augusti 16, 2016

En till grym (i dubbel bemärkelse) träningsdag


Med gänget från DSA, mellan Hornberget och Jungfruberget, efter cirka två timmar löpta

God afton mina damer och herrar!

Har som ni kanske förstått tränat även idag. Jag mötte upp ett gäng från DSA uppe vid Lugnet klockan 08,30 imorse. Därefter så sprang vi en fin långtur i ett härligt soligt väder. Vi sprang på stora delar av mina favoritstigar och berg: Bergsstigen på Jungfruberget, Militärområdet, Björnmyraberget och Hornberget. Totalt för min del så blev det 36,23 kilometer, 3,35,39 rimmar och 780 höjdmeter. Det är ju ändå ett respektabelt pass väl? 

Efter löpturen så begav jag mig direkt in till gymet för att först köra ett TRX-pass på drygt en halvtimme och sedan ett tiominutersblock 20"-20" på SkiErgen, motstånd 10, 155 snittpuls, 166 maxpuls. Var rätt nöjd efter det. 

Enbart vatten under dagens pass, fungerade utan problem. Kände mig pigg och stark hela tiden idag, det är skoj. Det är en ynnest att få träna med ett sådant gäng och att kroppen och träningen flyter på så fint. Man kan nästan säga att man har tur. Typ samma tur som att exakt samma nummer drogs inom loppet av endast 5 dagar

Imorgon väntar nya dårskaper!BergsstigenVyn från Lostenen uppe på HornbergetÅterigen Hornberget, strax nedanför LostenenDen glade löparen, AXA-loggan syns va?SkiErg-siffror

Inga kommentarer: