lördag, augusti 06, 2016

Fem timmar stakning.

BloggerImage

Skål och välkomna.

Fem timmar ytterligare, rätt in i "boken" fick avsluta denna träningsveckan. I sällskap var Jimmie Johnsson och även Johannes Ringsby. Ringsby är dock klok och valde att vika hemåt efter tre timmar. 

Vi började rutten med att köra runt Varpan med några skarvar uppför de backar som finns runt om Österå, därefter så fortsatte vi mot Bergsgården och vidare till Grycksbo. Vi rundade mer eller mindre den byn. Grycksbo som enligt uppgift består till 90-95% i invånarantalet socialdemokrater. Det är mycket det. 

När vi klarat av "G-bo" så åkte vi åter mot residensstaden Falun och sedan vidare upp till Stångtjärn och vände. Här vinkade vi av Ringsby och styrde därefter kosan mot cykelbanan mellan Falun och Borlänge (rv293). Surfade på den mot Aspeboda och strax därefter Olsbacka. Under hela rutten så var vädret väldigt varierade med allt ifrån sol, blåst, moln och några droppar regn. Men i Olsbacka så vreds kranen på och vi bjöds på ett ganska så rejält sommarregn resten av passet. 

Tillbaka i Falun igen så blev vi tvungna att skarva över Främby, Slussen, Norslund, Knoppen och Bojsenburg, för att få ihop våra eftertraktade fem timmar. 

Vi stannade åter vid bilarna igen efter exakt 5,00 på sekunden, 86,26 kilometer, 715 höjdmeter och en snittpuls på 129. Enbart stakning på Elpex-treor för oss allihopa. Bra dag! 

BloggerImage

"Bossel" är nöjd efter väl förrättat värv 

BloggerImage

En av dagens två drickapauser, längs cykelbanan mellan Bergsgården och Grycksbo 

Inga kommentarer: