onsdag, augusti 24, 2016

Femma på Älven runt, trött och seg.

BloggerImage

Älven runt på 15,34 (enligt min klocka) och en femteplats, samma tid som i våras. Knepig känsla innan, trots att jag sovit bra i natt, sovit en timme i eftermiddag, ätit bra mellanmål. Trött, seg, halvt hungrig och halvt håll. Vetefan vad det är alltså. Sjukt alltså. Har ju inte varit knappt nåt sliten under sommaren som tidigare nämnt, nu känns det riktigt klappkasst. Ska det fortsätta kännas så här segt och omotiverande till att ens röra sig så kommer jag antingen säga upp mig från jobbet, eller lägga ner idrotten. 

Nu när jag ändå är igång så ska jag väl köra lite tröskelintervaller. 

Hörs imorgon!

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Sluta tänk så mycket! Gick ju bra i våras, träna på så släpper det!

Adam Steen sa...

Lättare sagt än gjort det.. Jo, men då tränade jag inte så mycket, hade en plan med mindre träning, samt att man hade sommar och ljusa tider att se fram emot.

Fredrik sa...

Se det så här, du har jobb,flickvän och träningen. Vad är viktigast i livet? Det tar ett tag att hitta balansen mellan livet och träningen. Jobbar själv med detta, trots att jag bara är motionär. Va nöjd med den träning som blir av just nu, och framöver släpper det. Förstår din panik när säsongen börjar snart och ni går in i slutfasen på barmarksträningen! Kämpa på och var lycklig!

Adam Steen sa...

Jag funderar också i dom banorna. Du har rätt. Japp. Men jag är iaf inte olycklig. Jag är glad över det jag har :)