onsdag, augusti 10, 2016

Fjärde varvet runt Vildmarksleden


Så var det fjärde varvet avklarat runt Vildmarksleden i år, tidigare vändor:

14:e maj - 4,28,15 h (137 snittpuls)

6:e juli - 4,08,10 h (131 snittpuls)

12:e juli - 4,09,20 h (134 snittpuls)

Idag blev det 4,07,32 h och 128 snittpuls. Det regnade mer eller mindre under hela passet och temperaturen låg på 10-11 plusgrader. Jag hade jackan med uppdragen huva, under nästan hela turen, händerna instoppade i muddarna, men ändå frös jag. Ruggigt, minst sagt. 

Jag åt tre ägg och en banan till frukost idag, under turen så drack jag 1,5 liter sportdryck, ändå så hade jag inga problem med trötthet eller låg energi. Då vet man att det finns mycket att ta av. Skönt med trevligt sällskap i form av Mikael Sandgren och Andreas Holmberg. Bitvis pratade vi väldigt mycket och bitvis var det en tyst och fokuserad löpning, precis som det ska vara under ett långpass. 

Min klocka slog precis över på 36 kilometer när vi kom fram till bilen, eller okej då, jag sprang ett halvt varv runt parkeringsplatsen för att den skulle slå över. 980 höjdmeter plockade vi enligt klockan idag. Bra pass helt klart!

Bilder:


Inga kommentarer: