fredag, augusti 26, 2016

Fredag!!

BloggerImage

En riktigt bra/god kombo på mellanmål som jag testade igår: cashewnötter, gojibär och russin


Hej hej. 

Skönt att jag kände mig lite piggare igår. Det gav ju någon form av hopp. Dessutom när jag fick springa den makalösa rundan igår. Var helt salig där, ensam i skogen under vissa stunder. Skönt också när kroppen svarar och man bara kan springa på. Känns lite i vaderna idag dock, men stödstrumpor på lindrar väl det en aning. 

Det pissar ner regn ute. Vi ska ha utedag med skolan. Känns sådär. I eftermiddag tänkte jag köra lite stakning om det vill sig väl, då ska jag försöka utforska Skräddarbacken. Det blir fint det. 

BloggerImage

Från tisdagens misär

BloggerImage

Fick hem två par Skigo-handskar häromdagen som jag tänkte testa

Inga kommentarer: