fredag, augusti 12, 2016

Fyra timmar + TRX-styrka


Dagens lilla friskvårdsaktivitet ägde rum i Falun. I skogarna och på vägarna däromkring. Jag tog bilen direkt till Kalle Gräfnings, då vi skulle byta träningsgrejer och aktivitet efter hälften. 

Vi började passet med ganska precis 20 kilometer löpning, Det tog för oss 2,20 timmar idag, vi fick då med oss 515 plockade höjdmeter. Mestadels så sprang vi på militärområdet och Lugnet. Det är som jag tidigare nämnt väldigt fint på militärområdet, jag hittar inte jättebra där än, men det var inte sista gången jag sprang där. Finns många fina backar och stigar att upptäcka. Synd bara att det är en del övningar där, nu och då. 

Tillbaka vid Kalle igen så bytte vi snabbt om till rullskidsutrustning och gav oss ut för att fortsätta med att fylla vår träningsdagbok. Rundan för dagen blev: Lugnet - Slussen - Källviken - City Gross - Vällan - Pilbo - Lilltorpet. Vi stakade totalt i 1,40 timmar, båda på Elpex-treor. 26,47 kilometer och 300 höjdmeter hann vi med. 

Jag var rätt seg idag, en aning mör från gårdagen, både i armar och ben. Fint det. Snittpulsen var ganska låg, men inte bedrövligt låg; 126 slag/minut. Vi höll ett lugnt och bra tempo passet igenom. På rullskidsdelen bjöds vi på en sån där mysig och trevlig "motvind i alla riktningar-vind" igen, det är ju alltid uppskattat. 

Efter att vi tränat klart våra fyra timmar så begav jag mig direkt till gymet för att blåsa av mitt TRX-styrkepass. Det gick fint att genomföra även det, men jag kände mig fortsatt lite trött och sliten. Ska bli skönt på ett sätt att komma tillbaka till jobbet snart, då blir det lite mindre träning och kanske mer tid för återhämtning?! Under passet så intog jag två liter sportdryck, Det brukar funka fint för mig med enbart sportdryck på dessa pass och även pass upp till fem timmar, dock så har jag alltid med mig en energikaka och en gel, till nödfall. 


Utsikt från någonstans på militärområdet, långt där borta ser man hoppbackarna och kära FalunKalle gör ett tappert försöka att förklara för en vilsen själ vart vi är

Inga kommentarer: