söndag, augusti 07, 2016

Gemytlig dag och så lite träningssnack

BloggerImage

Idag har jag åkt på att jobba, tufft det för en arbetsskygg som mig


Goder afton mina damer och herrar. 

Dagen började med en sväng till Säterdalen tillsammans med Amanda, hennes två kompisar och deras bebis. Trevligt ställe för barn med lekplats och en del djur att klappa och mata. Efter den turen så åkte vi först till Säters gamla nedlagda mentalsjukhus och sedan till Silvbergs gruvor. Nästan "måsteställen" att besöka när man är i krokarna. Trippen avslutades med en lunch på "Subway". När vi sedan kom tillbaka hem så har vi ägnat eftermiddagen till att göra klart en fontän framför ingången, kul det här, jag lär mig så mycket nytt!

Denna träningsperiod (fyra veckor per period) har en vecka kvar, men jag ser ju redan nu att den är riktigt bra. Jag har skrapat ihop drygt 750 kilometer och 56 timmar på dessa tre veckor. Då har jag ändå haft två vilodagar per vecka och endast kört ett pass per dag. Fyra gånger har jag också hunnit med TRX-styrkan. Inte fy skam. Veckan som varit nu innehöll 2,40 timmar i AIII-zonen eller över, två TRX-pass, 18,10 timmar och 232 kilometer. Inte en meter cykel på över en månad heller, så det är inte några "gratistimmar", ej heller några träningspass bara för tränandets skull, nöjd!! 

Bilder från dagen:

BloggerImage

Amanda leker med sina nyfunna vänner


BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

Fina miljöer i Säterdalen


BloggerImage

Den gamla nedlagda fasta paviljongen i Säter, mysigt ställe


BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

Silvbergs gruvor

BloggerImage

Fontänen, den är finare i verkligheten än vad jag lyckas återge er på detta kortet

Inga kommentarer: