måndag, augusti 22, 2016

Hej igen jobbet

Då var måndagen den 22:a augusti här. Det som kändes så avlägset när jag gick på "sommarlov" den 10:e juni. Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Och roligt har jag haft det. Detta är nog tveklöst den bästa sommaren jag haft! Tack till först och främst Amanda, men också mina trevliga och bra träningskompisar! 

Det kommer nog bli bra med jobbet också, funkade ju bra i våras. Ska bli skönt ändå, lite trist bara att det inte blir så mycket förmiddagsträningar och att man kanske måste träna mycket ensam. Men men, vi tar en vecka i taget, sköter livet runt om, gör en bra planering och tror på det jag gör och gjort!

Jag summerade träningen under mina lediga tio veckor och tre dagar igår: 

177,45 timmar

10 TRX-pass (= fem timmar extra, räknar en halvtimme per pass)

2633 kilometer (inte en meter cykel)

NÖJD!

Idag ska jag vila, tänkte delge er veckans plan senare. Nu får ni hålla till godo på några bilder på min Benz som jag putsade upp igår:

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju nu den riktiga träningen börjar! Nu tvingas du (nästan ...) träna som dina tjänstemanna faans! Tidiga morgonpass och sena kvällspass. Rullskidpendling i snöglopp och renar på vägen. Pannlampa och ösregn vid 23 på kvällen! :)

Adam Steen sa...

Ja. Det är väl förjävligt. Sjuk värld vi lever i