söndag, augusti 21, 2016

Äventyr

Hej mina vänner.

Har ni någon gång funderat på att bara åka iväg? Känna friheten i att sticka någonstans? Vad hade inte varit mer härligt och haft en sådan frihetskänsla som att dra söderut för att uppleva Sydeuropa eller Asien. Eller varför inte nord- eller Sydamerika, och då på en motorcykel?! Det finns bra sidor här på internet där du hittar motorcyklar och sedan tillbehör till den såsom kläder, skydd, reservdelar, och så vidare. 

När jag slutar med idrotten så hade det varit en semester av sällan skådat slag att dra iväg på en lång tripp med en motorcykel. Det måste ju vara ett mål i livet. Tänk att sätta sig på "cykeln", starta den, dra på sig hjälmen och sedan bara dra, utan något riktigt mål med resan. Sen med trevligt sällskap i form av tjej eller vän(ner), antingen på egna motorcyklar eller två på varje hade ju varit helt oslagbart! 

Detta är ju något som jag någon gång skulle vilja uppleva, men som jag nu bara får dagdrömma om. Men vem vet, kanske det blir verklighet någon gång i framtiden. Tills dess får jag fortsätta drömma och kolla runt på internet efter coola motorcyklar och tillbehör till den.

2 kommentarer:

Andreas sa...

Hör av dig om du behöver hjälp med mc-kort!
Näru, inte gratis ;) men lite slip på skidtekniken kanske kan lösa lite.. ��

Mvh mc-lärare i Katrineholm.

Adam Steen sa...

;)