torsdag, augusti 25, 2016

Lite mer om gårdagen

BloggerImage 

David Hellberg fångade mig på bild igår, efter drygt tre kilometer


Godmorgon. 

Svårt att somna efter tävlingar tycker jag, speciellt kvällstävlingar. Igår var inget undantag. Men jag la mig åtminstone klockan 22

Jag sprang ju mitt race igår på 15,34 enligt min klocka. Det är på sekunden samma som i våras. Men jag kände ju mig trött och opeppad innan, dessutom var det dödens motvind på slutet. Fem minuter efter målgång så gav jag mig av på ett varv till, där jag skulle springa under mjölksyratröskeln, gick väl över den en aning på slutet. Här är siffror för mina två varv runt älven:

Racet: 15,34 min - 4,54 km - 187 snittpuls - 195 maxpuls - 25 höjdmeter- 3,26 min/kn

Varv två: 17,36 min - 4,56 km - 176 snittpuls - 188 maxpuls - 30 höjdmeter - 3,52 min/km

Förstod att jag skulle vara igång och mer pigg efter racet än innan, vilket gör att jag tror min trötthet är mental. 

Idag får vi se hur jag gör med träningen då. Har frångått planen lite, iaf denna veckan. Får gå mer på känn. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: