torsdag, augusti 25, 2016

LIVETS LÖPRUNDA!


Orienterare som man är så är ju orienteringsbyxor ett måste!


Godkväll!

Jag var lite piggare idag efter jobbet, så jag bestämde mig för att utforska lite stigar/leder längs Skräddarbacken och lite till- Med mig i sällskap var hunden Boss och ett strilande regn. Kroppen kändes lätt så jag bara sprang. Hade fått tips av den gamle stortalangen och världsmästaren Tomas Löfgren på fina rundor, dessutom så använde jag mig av appen: hitta.se på mobilen, där kan man ändra till friluftsläge och varenda liten stig syns, riktigt smidigt. 

Den rundan jag sprang idag var bitvis en av de finaste jag någonsin sprungit!!Ursäkta alla mina Falu-vänner, men det var helt galet fint. Ska jag försöka minnas lite ställen jag passerat så är det följande: Nygårdarna - Skräddarbacken - Hyttbro - Halla fäbodar - Trons fäbodar - Snickarbodarna - Pransbodarna - Pransberget - Gerusbodarna - Länsan. Från Länsan så ville jag springa uppför Muskoberget, en fin stigning, men där var det väldigt igenväxt, så det blev en del obanat där och tiden började rinna iväg, så sista sju kilometerna blev grusväg och utför, bland annat förbi tjärnen Bjusan. Gasade på lite då och höll 3,56 - 4,13 min/km sista sex. Det var inte sista gången jag sprang här vill jag lova!!

På klockan så blev det 3,19,23 timmar, 29,02 kilometer och 715 höjdmeter!

Några bilder från mitt upptäckarpass:

6 kommentarer:

Kristofer sa...

Snart Borlängebo?
Finns många fina rundor ovanför Skräcken som du säkert märkt.

Adam Steen sa...

Hehe.. Verkligen! Skräcken?

Kristofer sa...

Kärt barn har många namn: Skräddarbacken, Skräcken, Apberget, Fraggelberget :)

Adam Steen sa...

Hehe okej :)

Johan sa...

Varierande kvalité på stigarna men nog är det fint alltid!
Kanontips med hitta.se och friluft. Gjorde det hela mycket tydligare.

Adam Steen sa...

Verkligen! Japp, grymt bra app och funktion!