onsdag, augusti 31, 2016

Mjölksyra är den bästa syran

BloggerImage

Dessa stockar var sprängfyllda med mjölksyra igår. Skulle ha behövt installera en ventil i dom, där jag kan pysa ut syran!


God förmiddag mina vänner och andra. 

Ny veckodag och ny jobbdag. I eftermiddag står jag också inför ett nytt träningspass. Och inte vilket som helst, utan löpning distans på mitt nya drömställe: "Tjärnaberget"! Det blir nog riktigt nice!

Blev riktigt trött igår alltså. Mjölksyrafylld. Men ändå känner jag mig mer grundstark nu än någonsin. Tiderna igår var något sämre än senast, men det är ingen fara. Känns som jag har koll på läget ändå. 

Kollade lite i de tre senaste årens träningsdagböcker igår. Jag hade följande timmar: 658 - 656 - 628. I år så har jag hittills drygt 280 (sedan vecka 17). Så jag ligger bra i fas. Har nog aldrig haft en sån stabil träning under längre tid som nu. Tidigare år så blev det ju någon skitperiod under somrarna på typ 30 timmar i månaden. Det har jag hittills undvikit rätt fint. Perioderna i år har legat på: 52 - 56 - 58 (sjuk fyra dagar) - 75 - 36 (efter halva fyraveckorsperioden). Ständigt detta timsnack.. 

Vi hörs ikväll

BloggerImage

Hälsningar, "Arbetarn"

1 kommentar:

puputjepe sa...

im big your fans sir hihi