lördag, augusti 20, 2016

Mot Evertsberg och Vasastafetten

BloggerImage

Åter en bild från Mudlife OCR i Älvdalen. Vadar i ett vattendrag och försöker samtidigt bli av med såpa på händerna inför kommande armgång 


Idag ska jag åter upp till dessa trakter igen. Närmare bestämt Evertsberg. Det är ju Vasastafetten idag och  jag ska som brukligt springa den femte sträckan: Evertsberg - Oxberg. Laget som jag tävlar för är Sågmyra SK. Jag kommer troligen att starta någon gång kring klockan 12,10-12,15. Hoppas jag inte är alltför mörbultad sedan gårdagen, har inte riktigt våga känna efter ännu, men det visar sig på uppvärmningen!

Efter min målgång så tänkte jag åka rullskidor upp tillbaka till Evertsberg igen, för att hämta min bil. Så det är lite planering nu innan, för att jag inte ska glömma något och så vidare. 

Hörs sen!

Inga kommentarer: