torsdag, augusti 04, 2016

Något tyngre dag idagHej hej.

Idag kom det första tyngre passet på en tid. Kände ganska snabbt att jag inte var superpigg idag, var någon konstig känsla av stelhet i ländryggen, så jag kunde liksom inte åka avslappnat och fick inte riktigt med luft, knepigt. Men jag körde efter bästa förmåga, kunde ändå hänga med på mer än hälften av intervallerna, körde ju trots allt med Jimmie Johnsson och Kalle Gräfnings, så det var inga dåliga herrar jag hade med mig.

Efter att först ha åkt lugnt i 1,30 h, med bland annat Sjulsarvsbacken, genom Hosjö och ut till Karlsbyheden, så brände vi av ett lite lugnare drag, typ AII-AIII, bort till Bengtsheden; 18,13 min, 6,37 km, 161 snittpuls, 170 maxpuls, 55 höjdmeter. 

Fortsatte sedan färden med lugn åkning bort till Svärdsjö, hade en förhoppning om att känna mig piggare, men gjorde inte det. Från Svärdsjö, via Toftbyn, Sundborn, Hobborn, Lilltäkt och till sist Östborn så körde vi lite kortare och hårdare intervaller: 2 x 6 min + 2 x 4 min + 2 x 2 min + 2 x 6 min + 2 x 4 min + 2  x 2 min. Vilan varierade mellan 1 och 2 minuter, varannan intervall. Tufft, hårt och jobbigt. Fick en sjuk mjölksyra och orkade inte riktigt komma upp i puls, dessutom så spökade min stela rygg en aning, blev lite less där ett tag, men det går ju så klart upp och ner. Lyckades dessutom köra av spetsen på mina nya holkar under sista intervallen, tur det hände då i alla fall. 

Totalt var vi ute i 4 timmar och körde 71,8 kilometer.


Drickapaus i Svärdsjö inför intervallerna

Inga kommentarer: