söndag, augusti 14, 2016

Plantmas IK

BloggerImage BloggerImage


Hej hej hallå, trippa på tå!

Söndagsvälkomna till Adam Steens blogg ska ni vara! Jag har vilodag och haft sovmorgon till klockan 09. Det var inte fy skam ska ni veta. Klev upp och hela min lekamen värkte av träningsvärk. Gick in till köket och sprätte på två ägg som jag sedan åt till frukost, det tillsammans med två svarta koppar kaffe. Nu sitter jag här i soffan och försöker vakna till liv, sköna dagar. 

Med denna veckas avslut så är också en fyraveckors träningsperiod avklarad, på dessa senaste fyra veckor så har jag tränat 74,45 timmar. Det är väl inte så mycket egentligen, med snabb huvudräkning så får jag det till ett snitt på lite drygt 18,5 timmar per vecka. Dock så har jag haft åtta vilodagar (två per vecka) och endast kört enkelpass (förutom i torsdags när jag körde en timme klassiskt på förmiddagen och Mudlife OCR på eftermiddagen). Det blir då alltså 74,45 timmar på 20 träningsdagar, vilket ger ett snitt på 3,7 timmar per dag/pass. Fina fisken det! Jag är väldigt nöjd med denna träning jag bedrivit på slutet, eller egentligen hela träningsåret. Vi har kommit 16 veckor in i träningsåret och jag har avklarat 240 timmar. Har nog aldrig tränat så här bra. Notera att jag skriver bra, för jag har garanterat tränat lika mycket i mängd, men inte alls lika bra och genomtänkt som nu. Och inte att förglömma; inte med sådan glädje som nu! Det är bara att fortsätta i samma anda och blicka framåt.

Bilderna ovan kanske ni funderar över?! Igår när jag kom till Amanda så var det fullt pådrag igen. Vi klippte grenar på hennes äppel- och päronträd. Därefter var planen att klippa av grenarna på hennes plommonträd också, men det visade sig att det trädet var ruttet, så det blev att jämna det med marken, eller under marken dessutom. Kul när det händer saker! 

Idag ska jag försöka ta det lugnt och vila upp mig. Har stödstrumpor på mig för bästa återhämtning. Imorgon börjar den sista veckan ledigt, innan det åter är dags för jobb igen... 

En riktig nöjdingPå marken, blickandes upp i skyn, genom äppelträdet"Klätterapan"Trädfällare nummer två

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tror du börjar bli långhårig? ;-)

Adam Steen sa...

Verkligen inte ;)