söndag, augusti 28, 2016

Resultat från gårdagen och annat matnyttigt

 

Pallen Vildmarksloppet 2016: Adam Steen - Linus Larsson - Jonas Djurback


God förmiddag!

Resultat från gårdagens lopp hittar ni här. Det togs även bilder utefter hela banan, har inte sett dessa än, men snart så kan jag förhoppningsvis dela med mig av dessa till er. Det var ju förjävla roligt att springa ett längre traillopp! Veckorna innan, när jag tänkte på detta loppet så hade jag endast en plan om att springa igenom det som ett bra träningspass, kanske på hög distansfart. Men alla som någon gång tävlat vet ju hur det är när man ställer sig på en startlinje. Dock var jag ju kall och släppte iväg täten till en början igår, dessutom så var det ett "skönt" tävlingstempo, där man liksom låg under mjölksyratröskeln och malde på. Jag trodde aldrig jag skulle skriva det här, men tankar om Lidingöloppet har ju faktiskt så smått börjat dyka upp i huvudet.. Som jag tidigare nämnt så har ju träningen varit jävligt rolig på slutet (förutom denna veckan då, men det ska nog vända när jag kommer in i rutinerna). Något som nu även hänt är att jag tycker det är roligt med löptävlingar, Något som jag tidigare bara sett som ett nödvändigt ont och en bra träning. Jag försöker få till lite race nu även under hösten, det blir nog bra det!

Idag så ska jag faktiskt vila. Skönt satan. Är mörbultad sedan igår, men inte alls så farligt som jag trott innan, eller med tanke på hur stel jag var under gårdagen. Har sedvanligt sovit med stödstrumpor, det kanske kan ha påskyndat återhämtningen en aning. Anledningen till att jag sover med tryck på vaderna är helt enkelt att det var och varannan natt kryper i mina ben, då hjälper det med stödstrumpor/vadskydd. 

Fick till 13,50 timmar denna veckan trots allt. Det är jag riktigt nöjd med, speciellt med tanke på hur jävla trött jag var måndag - onsdag. Jag är i fas och jag krigar vidare.

Återigen vill jag rikta ett stort tack till arrangören för vildmarksloppet, till Clockwork bemanning och såklart till Petter Myhlback. Petter bjöd även in till ett trevligt "after race" med badtunna, musik, mingel, mat och så vidare! Grymt kul att prata med allt folk där, många gamla skidåkare och andra bekanta.


2 kommentarer:

anders sa...

Klart du ska springa lidingöloppet...grymt kul lopp och en härlig bana med allt från folkfest till tyst skogsstigslöpning(gruscykelbana) under loppets gång...

Kör bara kör

Adam Steen sa...

Hehe. Jag tror dig :)