tisdag, augusti 23, 2016

Soppatorsk

BloggerImage

Gick hela jobbdagen och tänkte/oroade mig inför detta egentliga blöjpass: trx-styrka + tre timmar stakning. Seg i kropp och huvud. Gav mig ändå iväg, kom hem efter 2,30. Total soppatorsk. Energilåg. Less. Inte tankar om ballonger, tårtor och champagne under passet direkt. 

Fan om det kommer kännas såhär dåligt hela tiden nu bara för att jag börjat jobba. Jag vill ju träna bra och ha en bra känsla. Precis som hela sommaren.


Nu, två jobbdagar och ett halvt träningspass, med århundradets sämsta känsla. Det är egentligen helt förkastligt och värdelöst att träna på eftermiddagarna, har ju inte varit energilåg ett enda pass när jag tränat i sommar.. och jag har inte riktigt psyket till att "nöja mig med bara" korta pass nu. Jag vill träna bra pass. 

Nu har fördärvet börjat. Heja.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt normalt att känns sådär när jobbet börjat igen, då kroppen inte är van med det efter ett uppehåll. Det blir bättre när du har kommit in i rutinerna igen! :)

Adam Steen sa...

OKej. Du har nog rätt :)

Anonym sa...

Heja!
Hör med J Buud om bästa upplägget. Han jobbar har två barn och är bäst i världen.

Satsa på kvantitet på helgerna och kvalitet i veckorna.

Lycka till.Adam Steen sa...

Fast det är ju skillnad att vara bäst i världen på en sport som ingen satsar på och där det knappt krävs syreupptag. Det går ju inta att jämföra ultralöpning med vanlig löpning, exempelvis.

Niklas sa...

Knappt krävs syreupptag? SÅ lätt kan det väl inte vara att springa Ultravasan sub 6???

Adam Steen sa...

Det är inte alls lätt att springa det under 6h. En jävla prestation. Men det behövs inte ett högt syreupptag för det. Snarare en bra nyttjandegrad och en vägvinnande löpteknik i ett högt tempo under mjölksyratröskeln.

Löpare med afrikanskt ursprung har dock mig veterligen inte satsat på ultralöpning, kan bli lite annat om de provar, kan jag tänka mig.