fredag, augusti 26, 2016

Tre timmar stak. Runt, runt i Skräddarbacken


 Godkväll.

Under tre timmars tid så har jag nu på eftermiddagen och tidig kväll ägnat mig åt att staka runt, runt & upp och ner i Skräddarbacken på mina Elpex-treor. Det hade ju sin tjusning det också. Inte alltför stort område, men fin kupering. Nu åkte jag i princip på alla asfalterade bitar som gick att åka på, mest för att hitta och reka inför mer kuperade slingor framöver. Kul med lite ny träningsmark. Vill man ha kupering på rullskidorna här i Borlänge så är nog just Skräddarbacken det enda alternativet. 

Kände mig halvpigg idag, något tröttare än igår, men mycket piggare än i tisdags och även onsdags. Drack sportdryck för att ladda inför morgondagens Vildmarksloppet. Det kommer bli spännande att tävla en så pass lång distans.

Totalt blev det 46,61 kilometer under de 2,59 h som jag var ute. Höjdmätaren ballade ur igen, troligen för väderomslaget: uppehåll och varmt - regn, åska och blixtar (blixt och åska samtidigt ett tag) - sol och uppehåll. Men jag chansar på att jag idag klättrade någonstans kring 600-700 höjdmeter. 


Dagens "bana"

2 kommentarer:

Johan sa...

Haha! Snygg "rutt"!

Mmm, jäkligt synd att det finns så dåligt med kuperad asfaltsväg här i Blge..

Adam Steen sa...

Tack! ;) haha ja. Där är ju storebror Falun några strån vassare ;)