tisdag, augusti 23, 2016

Vacklande inställning och bristande tid

BloggerImageFick brev härom veckan. Det är nog ingen fara, jag ska lämna ett utdrag från polisregistret till rektorn. Man måste göra det en gång per år för att få jobba i skola
Godmorgon. En dag tog det ungefär, innan min harmoni kring sommarens träning byttes mot stress och oro kring hur jag ska hinna med mina träningstimmar utan att vara vaken 24/7. Nu gäller det verkligen att jag försöker slappna av kring det och inte oroar mig över just träningstimmar och istället hellre fortsätter att fokusera på bra pass. Jag har sovit lite halvkasst i de två senaste nätterna, det kan nog ha gjort sitt till också. Jag brukar kunna behöva en liten övergångs- eller omställnings-period på någon dag, innan jag kommer in i saker. Det var lite ovant igår att komma tillbaka till det höga ljudet och en lite annan form av "stress" än den jag nu vant mig med. Det har ju gått bra förr, så det kommer det göra nu också! Men det gäller att jag inte vacklar med inställningen, har kommit på mig själv flera gånger under det senaste dygnet med att tänka: "hur fan ska jag klara av och orka med både jobbet och träningen nu? Jag som tränat så bra i sommar". Ja, med den inställningen går det ju i alla fall inte. Men tro mig, jag jobbar på det.Idag ska jag försöka mig på att träna efter jobbet. Det ska bli bra. En dag i taget! 

Inga kommentarer: