torsdag, augusti 18, 2016

Vilat like a "Boss"


Myror i brallan och svårt att sitta still

Fin respons från det tidigare inlägget idag, tack! Skulle såklart också ha nämnt min tjej Amanda som jag har mycket att tacka för den senaste tiden. Men det är ju faktiskt bättre att jag säger det till henne direkt, än att skriva det här. 

Idag har det varit en väldigt lugn och skön dag faktiskt. Lång förmiddag i soffan och vid datorn, sådant är skönt någon gång ibland faktiskt. Därefter så har jag följt Amanda på lite ärenden och handling. Sedan drog Amanda iväg och red, medan jag och hunden "Boss" hade en lugn eftermiddag hemma, med endast en liten promenad som aktivitet. Har faktiskt inte känt mig speciellt sliten idag ändå, trots att jag var bra mörbultad efter gårdagens pass. Men en god återhämtning med mycket stillasittande och en skön nattsömn gjorde nog sitt till! 

Nu är det snart kväller, med kanske en film och lite mat. Imorgon är det återigen träning som gäller. Tack för idag kamrater! 

Inga kommentarer: