lördag, september 03, 2016

250 minuters stakande


Helvete, nu har jag gjort bort mig (igen)! Jag skulle ju träna med Adam Larsson idag, personen på bilden kan omöjligt vara min namne då denne ej blundar! Person X här på bilden har ej heller kvar de franska grodätar-bindningarna och skorna.


Men är ni här nu igen?!

Klockan 09,02 så rullade jag iväg från Nygårdarna med mina Elpex-treor, i hällande regn, dock så var det förhållandevis varmt, så det var inga större problem. Mötte upp personen jag åkte med i Kvarnsveden och rullade sedan ut till cykelbanan längs riksväg 293. Rundan fortsatte förbi Aspeboda, Ornäs, Torsång och Islingby. Vi tog en avstickare upp till Bergebo också. När min träningskamrat vek av hemåt i Medväga så åkte jag hemåt via Bomsarvet och Kvarnsveden. Tillbaka i Nygårdarna så skarvade jag en sväng upp till toppen av Skräddarbacken, för att få lite höjdmeter.

Totalt blev 4,10 timmar, 67,40 kilometer och 510 höjdmeter. Kände mig skapligt pigg idag, men en aning märkt rent muskulärt från gårdagens urblåsning. Valde att dricka sportdryck under detta passet, för att ej gå mig tom, det fungerade kanon!


Det finns fina cykelbanor i Skräddarbacken, skaplig kupering dessutom!

Inga kommentarer: