torsdag, september 29, 2016

Adams deffskola

BloggerImage

Varken jag eller Boss är speciellt sugna på socker, vi brukar istället äta böngroddar, morötter och bladspenat på kvällarna. Hur denna bild från gårdagskvällen blev till är dock okänt?!

Hej hej hej. 

I morse när jag vaknade så lyste det ett rejält rosa sken igenom gardinen i sovrummet. Såg nästan ut som en lampa, det var solen som gick upp. Fick förhoppningar om ännu en fin dag, men ganska snart blev jag varse om regnet som öste ner. Ridå. 

Skönt för mig att jag då ska köra elghufs idag. Rullskidor känns bra mycket jönigare när det regnar. Tänkte ge mig av kring 15-tiden från mig i Falun. Planen är lite halvlånga intervalldrag uppe på Jungfruberget. Blir fint det. 

Är lite mör och trött i kroppen idag faktiskt. Gårdagens pass tog där det skulle. Men jag tänker ändå försöka hålla i med bra träning och nöta på med timmarna, så jag når 70 timmar denna träningsperiod som sträcker sig till söndag nästa vecka! Flyter det på enligt plan så klarar jag det. 

Inga kommentarer: