måndag, september 12, 2016

Back in business!

BloggerImageTjohoo!Verkar som min förkylning var av det kortaste slaget. Var väl egentligen träningsbar redan igår. Enda symptomen jag hade var lätt halsont på lördag morgon, inget mer. Skönt det. Så idag tänkte jag dra igång igen. Samma dag som träningsperiod nummer sex startar. Hittils detta träningsår, fem perioder, 20 veckor så har jag skrapat ihop 306 träningstimmar. På min 700-timmarsplan så ska jag nu ligga på 305. Så jag är i fas, trots helgens missade träning, det känns skönt! Denna vecka så tänkte jag försöka få till omkring 15 timmar och totalt tre högintensiva pass. Känns lagom. Jag har väldigt mycket träning och tankar kring mitt idrottande i huvudet. Skriver ner saker i anteckningar på mobilen och försöker planera så bra jag kan. Hitta bra nycklar och tankar att jobba med. En stor utmaning för mig är att tro på det jag gör, dessutom att genomföra träningen som numera till största del bedrivs ensam. Eftersom att alla andra jag försöker tävla mot är lediga, mer eller mindre. Men det ska nog gå. Märkte bara i helgen på två vilodagar hur mycket jag saknade det. Tränar man själv så slipper man ju anpassa fart och tider till andra också. Det gäller att försöka se det positiva. I eftermiddag är planen att staka i typ tre timmar, i Borlänge med omnejd!

Inga kommentarer: