fredag, september 09, 2016

Beställt nya iPhone!

BloggerImage

Bilden ovan visar en vätskeblåsa och en koppling. Det hör till mina vätskeryggsäckar från USWE. Jag hade nämligen lyckats ha sönder en del i kopplingen för ett tag sedan. Dock så fick jag snabb och bra hjälp från gänget på USWE. Stort tack!!

I morse när jag vaknade så var jag som en zombie. Hade inte hört väckarklockan och av ren tur så vaknade jag av mig självt en halvtimme för sent. Men jag hann ändå i tid till jobbet. I tid hann jag också till att beställa en ny iPhone 7 klockan 09,01 när förbeställningen öppnade, king! 

Tänkte att jag ska försöka mig på att springa en vända i eftermiddag. Det blir skönt att rensa skallen litegrann. 

BloggerImage

Igår när jag kom hem så mötte jag en hantverkare i dörren som just precis hunnit installera mina nya fönster!

Inga kommentarer: