onsdag, september 07, 2016

Photo shoot failure


Jag har som ni kanske märkt på slutet försökt att undvika "drickastopp med vätskebälte"-bilder på slutet. Känns som man redan sett det?! Så på de pass jag tränar själv brukar jag istället dricka i farten och istället stanna till en eller två gånger under passet för att ta ett gäng bilder. 

Igår gick det sådär. Ställde mobilen på ett lämpligt  ställe, drog igång självutlösaren, åkte några meter bort för att sedan vända i lagom tid. Dock så blev det en vurpa i vändningstillfället. Skulle sätta ner staven och svänga tvärt runt den, tyvärr så slant piggen mot asfalten och jag la mig ner i en millisekund ungefär.

Tänkte först att det blev misslyckat. Såg därefter att jag fick bilder på mitt kalkonaktiga försök och hade först ingen som helst plan på att delge er dessa. Men kom sedan på andra tankar idag. Så här har ni lite att skratta åt. 

Det gick bra med mig, knappt ett sår. Tror inte heller att någon såg mig och tur var väl det?!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alla ramlar någon gång då och då. För mig händer det ca 1 gång om året, oftast i låg fart på grus då jag inte är 100% fokuserad alla gånger.

Adam Steen sa...

Så kan det vara

Anonym sa...

Vilken längd på stavarna? Har du gått upp i stavlängd?

Adam Steen sa...

God morgon, 155. Som jag nämnt x antal gånger så har jag ökat min stavlängd från 150 till 155. Jag är 178 cm