tisdag, september 13, 2016

Den schizofrene

BloggerImage

Hej kära vänner. 

Tisdag idag, trött som vanligt. Svårt att somna på nätterna, är väl sådär roligt. Jobbat någon timme redan, fast hittills bara möte, det var bra faktiskt. 

Det blev ju trots allt ett bra pass igår, det finns ju lite fokus och vilja någonstans djupt inne i mig. Fan, det är som en schizofren som är här och plitar ner sina spretiga tankar. Huvudfokus på bloggen är ändå kring träningen, men ibland så är det viktigt för mig att ventilera av mig i skrift, via denna blogg som forum. 

Med tanke på gårdagens inlägg om de trasiga handskarna så har jag redan fått ett erbjudande om att få testa nya. Det märks att vissa företag är mer på tå än andra. Och jag är ofta öppen till nya samarbeten. Ni kanske inte lagt märke till det, men ofta så försöker jag retuschera bilder och sudda bort loggor från företag som jag ej har ett samarbete med. 

Idag har jag en plan om att köra elghufsintervaller i Romme igen. Det kommer göra ont. Förhoppningsvis så är jag idag klar innan mörkrets inbrott i alla fall. Det beror på hur min mentala laddning innan passet går. Det är just det som är tufft när jag tränar själv, speciellt tuffa pass; att verkligen ge sig ut och iväg. Hittar mycket "jag ska bara"-saker. Har jag bestämt tid med någon så är man ju så illa tvungen att bege sig av. 

Inga kommentarer: