söndag, september 18, 2016

Det var den träningsveckan!


Skoknytning, en timme in i passet, nästan uppe på toppen av Muskboberget

Godkväll kamrater!

Har idag kört ett lugnt och skönt pass. Min plan med träningen är att jag ska ha ett syfte med varje pass, samt även försöka "göra något annat" än att bara nöta på. Idag var syftet att enbart ta det lugnt och skölja ur kroppen från gårdagen. Lyckades väldigt bra med det, joggade på i lugn takt och stannade varje halvtimme för att dricka några klunkar vatten. Annars så brukar jag försöka hålla skaplig fart när jag tränar själv, dessutom så brukar jag inte stanna så ofta för att dricka. Men idag var ju det planen. Kände mig pigg hela passet och fick flera gånger påminna mig själv om att hålla igen, perfekt det!

Med mig idag var min trogne träningsvän Boss. Vi sprang från Nygårdarna, upp på Tjärnaberget och sedan vidare upp till toppen av Muskboberget. Rundan fortskred ner till Bjusan, ett varv runt sjön/tjärnen och vidare ner till Hyttbro. Från Hyttbro så blev det raka vägen hem. Ett lagom och lugnt löppass. 

När jag kommit hem så plockade jag fram mina TRX-snören och brände av ett pass där också. Trots att jag var lite sliten från gårdagen så gick det bra att köra denna bålstyrka. Tycker den är riktigt bra och ger mig mycket i min träning och även vardag då mina ryggproblem blivit mycket bättre. Dock så upplevde jag det igår som att jag tappat lite maxstyrka, men det ska jag åtgärda när jag börjar med det inför säsongen, så där är jag inte alltför orolig. Orken finns ju där åtminstone!

Det har varit en skön, lugn och bra dag idag. Fått tagit igen mig och bara gjort det jag velat. Riktigt skönt!! 

Bilder:

Inga kommentarer: