torsdag, september 08, 2016

Drömmar om sommar och iPhone7 +ANNAT

BloggerImage

Drömmer mig tillbaka till sommar och lediga dagar...

Hej mina favoriter och trevlig pannkakstorsdag på er!

Jag hade tänkt träna igår. Men jag sket i det. Hade lätt huvudvärk och var jävligt trött hela dagen. Så istället sov jag middag, tog det lugnt i soffan och kollade hela Apples event på min dator (givetvis en mac)! Fy fan vad mäktig nya iPhone 7 verkar!!!! 

BloggerImage

Idag känner jag mig något piggare igen, så jag hoppas det blir träning. Enda skillnaden på denna träningsveckan blir i så fall att jag tog fredagens planerade vilodag igår istället. Men det är inga monstertimmar som ska in, så den återstående träningen denna vecka ska nog gå bra. 

Nog känner jag ändå av jobbandet. Efter en sommar där jag fått styra träning och liv själv, så är det nu lite mer styrt. Jag är generellt tröttare nu, trots att dygnsrytmen är i stort densamma och att jobbet inte är speciellt fysiskt. Men jag måste påminna mig själv om att jag i det närmsta gjort en perfekt sommar rent träningsmässigt. Så det är bara att bita ihop och inte stressa fram några timmar!

Förutom att sova och kolla Apples event igår så åkte jag hem till min lägenhet för att kolla av eventuell post och även titta hur det går i renoveringen med fönster. Renoveringen hade inte börjat än, men nu stod de nya fönstren i trappuppgången i alla fall:

BloggerImage

Inga kommentarer: