tisdag, september 20, 2016

En liten bloggning bara

BloggerImage

Minns ni när jag år 2003 gick tredje året på Friidrottsgymnasiet Lugnet, samhällsvetenskaplig linje med inriktning ekonomi? Förstod det, inte jag heller..


Tiiiisdaaaaaaag!!

Det gick ju bra igår med det mesta faktiskt. Först så jobbade jag, sedan hade jag en rejäl "att göra lista" som jag betade av: 

- Kolla post i lägenheten och väga mig (70,0 kg). 

- Hämta mat på Dala Wärdshus. 

- Åka till mina föräldrar för att fetta in lager på mina Elpex-treor och byta en trasig del på bindningen till mina Elpex-fyror. 

- Köpa skal till min iPhone 7, skärmskydd och en baksida. Tänkte försöka vara rädd om denna mobil. 

- Packa träningskläder och mellanmål inför dagen. 

Ni förstår ju att det var stressigt igår?! När allt var avklarat så var det dags för middag klockan 21,30, alltså 24 timmar efter den senaste måltiden. Under hela dygnet så kände jag hunger bara några få gånger och under någon minut bara. Inget lågt blodsocker som många tror och ingen trötthet. Tror stenhårt på detta! Många kanske inte tror på fasta eller korttidsfasta, men det får stå för dom. Jag kommer definitivt köra detta regelbundet!!

Idag ska jag träna igen. Jag har gjort en plan fram till träningslägret i Ramsau vecka 40, det blir lite mer timmar och lugnare denna vecka. Nästa vecka tänkte jag köra lite mer fart. Det ska nog bli bra. Dagens träningspass blir tre timmar stakning på fyror. Kommer utgå från Falun denna gång, ungefär klockan 15,30, den som är sugen att haka på får mer än gärna göra det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fasta är kinkong! Själv nöjer jag mig med 12 timmar men kör det varje dygn ... :) Kom också ihåg att Pasta är att likställa med rökning enligt vissa fd triatletgudar! Kanske skåningarna skippat pasta?

Adam Steen sa...

Stämmer. Jajjemen!