måndag, september 19, 2016

Fastar idag + träningssiffror

BloggerImage
BloggerImage

Fint mellan Lilltorpet och Falu gruva. Från fredagens skoldag ute i naturen


Hej mina måndagsvänner!

Idag vaknade jag upp till en dimmig vilo- och arbetsdag. Och det slutar inte där, jag kör nämligen en ny 24-timmarsfasta! Så fram till klockan 21 ikväll intas bara kaffe och vatten i min glupska käft. 

Igår efter löpningen så var jag återigen på rätt sida om 70-strecket i vikt. 69,9 stod vågen på. Drömmen! 

Förra veckan så fick jag till 16 timmars träning och 205 kilometer. Tiden utanför komfortzonen (AIII<) landade på hela 3,50 timmar, det är riktigt bra! Denna veckan så ska jag försöka få lite mer mängd och lite lugnare pass. Timmarna ska ju in. En liten ändring i mitt livspussel är att jag ska försöka utgå träningspassen från Falun, istället för Borlänge, det för att spara tid och energi till träningarna. Tror det blir bra! Planen för denna veckan är 18 - 20 timmar, det ska jag nog lyckas med. 

Inga kommentarer: