söndag, september 11, 2016

Frisk? Och 24-timmarsfasta

BloggerImage


Hej och hej. 

Hade svårt att somna inatt. Vaknade av och an. Så jag struntade i att gå upp när klockan ringde klockan 09 och sov i hela två timmar till. Skönt. Vaknade sedan upp och hade inte ont i halsen längre?! Så nu är jag alltså frisk? Men man ska inte ropa hej än. Tar en säkerhetsvila idag med och så får vi se imorgon efter jobbet om det är läge för träning igen. Jag tror ju att bara för att det känns dåligt en dag så har all träning försvunnit och jag är totalt värdelös. Det måste jag försöka jobba bort. Det är ju bara en mental grej. Mycket kring den här träningen och tävlingarna är ju just mentala. Där har man (jag, alla?) mycket att hämta. 

Då jag tyckt mig vara så tjock de senaste dagarna så fick jag en idé igår kväll om att testa 24-timmarsfasta. Den fastan som bland annat Jonas Colting förespråkar hårt. Så dagens frukost bestod av vatten och svart kaffe. Får äta ikväll igen omkring 20-tiden. Ska bli spännande att se hur det funkar. Än så länge är jag inte hungrig. Men snart väntar en hundpromenad i regnet, då kanske hungern slår till som en blixt från ovan? Återkommer!

2 kommentarer:

Jonas Colting sa...

Bra! Det gör dig till en ovanligt insiktsfull skidåkare:) kör gärna en tesked kokosfett i morgonkoppen under fastedagar. Ett hårt men kort styrkepass på kvällen rekommenderas för bästa hormonella effekt!

Adam Steen sa...

Tack för tipsen! :)