fredag, september 16, 2016

I skogen idag

BloggerImage
BloggerImage

Hej hej. 

Äntligen fredag. Den utbrände får snart helg. Skönt. Bara en sista dag kvar att jobba denna veckan. Idag är vi ute i skogen på "naturskola", det är ju faktiskt rätt spännande! 

Idag släpps ju iPhone 7, men min verkar ju inte komma idag. Skit också. Förhoppningsvis så får jag den nästa vecka i alla fall. 

Efter jobbet så ska jag hämta middag på Dala Wärdshus och sedan bege mig mot Borlänge. Tänkte springa distans i Romme alpin senare eftermiddag. Det kan ju bli spännande. Skönt och avkopplande på ett sätt att ge sig ut och träna, behöver lugn och ro. Måste göra något annorlunda nu, så jag får mer energi och ork. För just nu är jag trött hela tiden (förutom när jag ska sova) och lättirriterad. Går nog över framöver hoppas jag. 


BloggerImage

Övade på lite tjuvskejt igår också. Det måste man ju behärska som långloppsåkare. 

Inga kommentarer: