måndag, september 12, 2016

Jag gjorde jobbet iaf.

"Bilden borttagen pga klagomål"

Efter att mer eller mindre mailat varenda jävla tillverkare av handskar och antingen fått nej, eller inte ens svar (hur man nu inte kan vilja synas på skidsveriges största blogg?!), så fick jag efter mycket om och men ett(!) par av SkiGo. Dessa var ju ändå skapligtsköna, fast det var ju synd att dom gick sönder direkt jag tog dom ur förpackningen..!


Hej. Mitt namn är Adam Steen, jag siktar på en placering bland de 50 bästa i Vasaloppet 2017, jag åker rullskidor i mörker, I SEPTEMBER!!!!?! 

Passet i sig var väl inget märkvärdigt, ett par minuter kortare än tre timmar, precis 51 kilometer och 575 höjdmeter. Körde en sväng i Skräddarbacken, bort och upp till Bergebo och därefter avslutade jag passet med ytterligare en sväng i Skräddarbacken. 

Lade in en liten farthöjning på fem minuter efter hälften av passet, 20,1 km/h i snittfart på Elpex-treor, typ tävlingsfart på vintern för mig. Distansfart på fyror för andra... Körde också ett block med tio fartökningar á 20 stavtag.

Kändes helt okej ändå idag, som tur är. Var faktiskt rätt harmonisk större delen av passet. Pulsen var dock hjärtinfarkthög bitvis. Så kan det vara ibland. 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tipps. Ta din jobbigaste elev. Kasta åt hen en tusing i månaden för att leta sponsor avtal åt dig.. du får lugn å ro,pengar och sponsorprylar, sponsorerna får något riktigt ordentligt att hanskas med. Vem vet kanske funkar

Adam Steen sa...

Haha, bra idé! :)