fredag, september 02, 2016

Justus, extrajobb, Skräddarbacken

BloggerImage

Gårdagens extrajobb


Hej hej. 

Idag fredagen den andra september så har Justus namnsdag och vi har klassfotografering här i skolan. Hur mäktigt namn är inte Justus?! Alla borde heta det. 

Det blev en lång dag igår. Direkt efter skolan så drog jag och putsade fönster, det tog några timmar att bli klar, men man vill ju göra det bra. Från fönsterputsen så drog jag sedan till Borlänge för hundpromenad och gräsklippning. Avslutade sedan kvällen med raggmunk och fläsk i soffan, kollandes på "Diamond race". Skön dag ändå!

Idag vaknade jag upp trött igen. Ingen skräll kanske. Men nu så börjar jag vakna till igen, solen lyser och det är shortsväder ute. Livet. Tänkte mig på ett intervallpass stakning uppe i Skräddarbacken i eftermiddag, det går nog att få till något bra ska ni se. Vill det sig väl så trixar jag även in ett TRX-pass efteråt. 

Under helgen så tänkte jag träna två pass á fyra timmar. Ett löpning och ett stakning. Sällskap hade inte varit fel. 

Inga kommentarer: