måndag, september 12, 2016

Less.

BloggerImage

Nu håller jag på att tappa det. Så jag måste ventilera mig lite. Klockan är över 17, jag är inte hemma än. Tänkte träna tre timmar. Blir sjukt stressad över att inte hinna träna det jag vill. Det kommer bli mörkt långt innan passet är klart. Fruktansvärt liv i klassrummet på dagarna. Ingen lyssnar. Jag håller på att bli galen av det. Har slutat med att säga till, ingen lyssnar ändå. Ångrar mig att jag inte passade på att träna mer förr, när jag inte jobbade. Nu när jag vill träna oändligt mycket mer så sätter ett jobb och en massa möten stopp. Jag är så fruktansvärt ego att det enda jag tänker på är min förlorade träningsmängd och minskade återhämtning. 

Jag måste komma på något sätt nu snart att lösa det så att jag kan träna mer och jobba mindre. Kan inte ha det såhär. Håller på att stressa sönder mig själv. Vi hörs väl till midsommar, när jag är klar med kommande pass. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men va faan! Vilken gnällig bortskämd sosse du är! Du behöver en rejäl avhyvling och förmodligen en flatnäve! Nu skärper du faan till dig och börjar se lite möjligheter! Pannlampa är vardag! Häv dig ur sängjävulen i tid och ta rullskidorna till jobbet och spring hem. För A1 passen är det inga som helst problem! Träningspendling är alla träningsintresserade normala människors(dvs de som tvingas jobba HELTID för sin försörjning) bästa vän!

Men du är KINGEN och jag är övertygad om att du med den här hårblåsen kommer att resa dig ... :) Att ordna till det i klassrummet kan vara tuffare. Men ordning, tydliga regler och att skicka ut de mesta aktiva eleverna på en löprunda runt skolan brukar ha effekt!

Adam Steen sa...

Hoppsan!