torsdag, september 15, 2016

Lite lägesrapport

BloggerImage

Ni hittade hit idag med? Era stackare.. 

Sen vi hördes senast så har det gått nästan ett dygn. Vad har hänt då tro? Något sådant här: 

- Jobbade klart

- Åkte hem till min lägenhet där jag städade lite och mest satte mig ner för att få lugn och ro efter en stimmig dag

- Borlänge för att handla diverse småsaker. Bland annat självhäftande kardborreband (mer om det sen någon gång)

- Hem till Amanda för lite vila i soffan. Använde ett par nya skins-tights som jag vann i Älvdalen på Mudlife OCR. Riktigt sköna att ha för återhämtning, dock inget jag skulle träna i

- Slipa stavspetsar och torka ur lagren på mina rullskidor

- Filmkväll 

Idag har jag bara hunnit med en frukost på tre ägg och tre riskakor, samt tagit mig till jobbet. Trött satan i morse, halvdåligt morgonhumör och sådär. Men det är bara att bita ihop. Efter jobbet så tänkte jag försöka köra lite kortare stakintervaller, inte för blodiga med tanke på lördagens Bessemmerrullen. Men lite ska jag väl försöka vrida ur tröttkroppen ändå. Återkommer med rapport efter det!

Inga kommentarer: