torsdag, september 01, 2016

Living on the edge

BloggerImage

Då rund också är en form och även lämpar sig väl utför, så är det ju givet att man tränar även på det. Här från tisdagens mejsling i Romme alpin!


Halli, hallå!!

Pannkakstorsdag idag och solen lyser. Dessutom så har jag vilodag, hur mycket vila nu en jobbdag kan vara. Jag är fri från träning åtminstone, det kan vi ju konstatera. Det värker fint i mina ben idag. Har faktiskt lyckats klämma in 9,15 timmars träning på denna veckas tre första dagar. Mest imponerad måste jag ju faktiskt vara över mitt pass i Romme i tisdags. Det krävs faktiskt lite fokus och vilja för att ensam genomföra ett sådant grispass, för när man synar puls- och höjdkurvan så kan man ju inte kalla det något annat än ett grispass:

BloggerImage

Efter dagens insats i skolvärlden så ska jag till en samarbetspartner och putsa fönster. Det är en bra deal tycker jag. Funkar ju kanon att pressa in det på min träningsfria dag. 

Imorgon så är det äntligen fredag, eller ja, veckorna flyger ju nästan fram. Tänkte då passa på att köra stakintervaller i Skräddarbacken. Planen är att köra ett antal block med korta intervaller, typ "70-20" och så vidare, från toppen till botten. Det kan nog bli bra!

Inga kommentarer: