tisdag, september 06, 2016

Målaren - mordplats - träning - riksmupp

BloggerImage

Målaren har ingenstans att gå, när han kommit fram till grunden


Guten morgen, Leute. 

Efter jobbet igår så åkte jag till stan för att lämna in Amandas trasiga iPhone, vidare så stack jag till min lägenhet för att plasta in den. Numera ser den ut som en mordplats. Anledningen till detta är att bostadsrättsföreningen ska byta ut alla fönster i husen. Passade också på att betala de tre kommande månadernas avgifter (läs; typ hyra), känns lite sådär när jag inte bott där på bra länge. Det blir ett dyrare omklädnings- och vilrum. Jag tycker om att betala alla räkningar jag får direkt, det känns liksom bäst då och när väl "lönen" kommer så känns det som att man har mer att leva med. Nu är jag väl inte alltför utsvävande i mitt leverne rent ekonomiskt, utan jag försöker spara och leva förhållandevis snålt. 

När mitt arbete var färdigt i lägenheten så åkte jag till Borlänge, där hjälpte jag Amanda med att måla. Samtidigt så lyssnade jag på podcast (creepypodden och paranormalia). Skön avkoppling, även om jag ibland blir livrädd.

Idag är det en vanlig tisdag i mitt numera rätt så inrutade liv. Jag gillar det med rutiner och saker att göra nästan hela tiden. Efter dagens jobb så väntar det ett träningspass. Tänkte mig att köra omkring tre timmar stakning, har en vända i huvudet som jag vill köra, jag hör av mig efter det!

BloggerImage

Som två riksmuppar har vi båda sovit med vadskydd på oss de två senaste nätterna. Snart börjar vi väl med samma träningsoveraller också

Inga kommentarer: