lördag, september 24, 2016

Något sjukt är på väg att hända

BloggerImage


Ja hörni, jag vet inte hur jag ska börja, eller hur jag ska förklara detta. Det är nämligen så att idag är ingen vanlig dag. Det som strax håller på att inträffa är nämligen något som hittills endast skett tre gånger i år.. Jag ska åka skate(!!!!!). Förlåt. 

Min planering funkade inte hundra med löpning, eftersom jag är trött i löpmusklerna sedan igår. Stakning är inte heller optimalt då jag ska köra ett "vasapass" med Kalle imorgon. Dessutom så blir det lite skate på lägret som börjar nästa vecka nere i Livigno (blev bestämt igår att vi åker dit istället), så jag tar väl på mig skaterullskidorna och åker ett gäng timmar. 

Skruvade på de tyngre Elpex-hjulen på mina skaterullskidor igår, så dom kommer väl inte flyga fram. Men det ska bli skoj att träna något annorlunda än löpning och stakning. 

Den lata och trötta kroppen jag tilldelats besitter idag en rejält härlig träningsvärk i hela överkroppen. Riktigt skönt. Så dagens pass blir i princip bara ett långt och lugnt pass för att "skölja ur" och återhämta mig. 

Inga kommentarer: