lördag, september 17, 2016

Nia Bessemmerrullen

BloggerImage

Prispallen; Oskar Kardin - Jens Eriksson - Bob Impola

Först och främst måste jag be om ursäkt för att denna blogg inte levererat på slutet. Så jag förstår om ni lämnar mig. Men jag ska försöka bättra mig. Det är inte er det är fel på, det är mig, och så vidare..

Niondeplats på dagens Bessemmerrullen var inte så dåligt som det låter kan jag säga! Jag är mer än nöjd. Med killar före mig som (förutom pallen): Anton Lindblad, Erik Melin-Söderström, Simon Andersson, Jimmie Johnsson och Rikard Tynell. Jag skulle uppskatta att jag är högst två minuter från segern och jag hängde med tätklungan i cirka 45 av 52 kilometer! 

Kroppen svarade bra idag och jag kände mig pigg. Svårt att förklara detta, men det var inte egentligen orken eller uthålligheten som gjorde att jag blev tvungen att släppa idag, utan det var rent muskulärt, jag kunde inte åka snabbare på slutet. Det var till stor del på grund av att det varit en rejäl massa dödsryck under loppets gång. Ryck som verkligen tog ut sin rätt vill jag lova. Men det var grymt bra träning idag! Det jag egentligen är minst bra på är just rullskidor på platten med "lättrull", så detta var optimal träning!! 

Siffrorna från min klocka:

2,06,21 timmar (första fem min var masterstart)
53,03 kilometer (1,4 km masterstart)
171 snittpuls
188 maxpuls
25,2 km/h snittfart
185 höjdmeter

BloggerImage


6 kommentarer:

Jacob sa...

Du fick ju extra krafter när jag sa att du har den bästa bloggen 😊 Bra kört 💪🏽

Adam Steen sa...

Haha ja. Mäktig kommentar. Var för trött för att svara :) tack detsamma! :)

Anonym sa...

Grymt kört! Det var nog min anonyma hårblås som gav dig extra energi ... :)
Vart är skåningarna i resultatlistan? Ni snittade trots allt inte mer än distanstempo på treor ...

Adam Steen sa...

Tack! Haha mäktigt!! Ja, det kan man undra. Exakt, och hade dom haft fyror så hade dom bara behövt gå upp och petat lite i A2-zonen. Så det är konstigt att dom inte syntes till

Anonym sa...

Har skåningarna bättre vägunderlag och ytterst välsmorda kullager ABEC5? Det skulle ju kunna vara en del av förklaringen?? P.S. Tack för en oerhört intressant blogg //Anders

Adam Steen sa...

haha, det är nog så?! Tackar, kul att höra! :)